Korábbi munkáinkat az alábbi felületeken éred el

Tűzifa értékesítés

Telephelyünkön kerül feldolgozásra a rönkfa. A vevő kérésének megfelelően 25 cm, 30 cm, 33 cm, 37,5 cm, 43 cm, 45 cm és 50 cm-es méretre hasítjuk.
Egész évben nyitva tartó telephelyünkön a vásárlók által leginkább közkedvelt cser-tölgy és bükk fát hasítunk.
A tűzifa törvény értelmében cégünk az ömlesztett űrméter-ben való kiszállítást választotta. Az ömlesztett űrméter a szállító járművön mérhető módon síkban van elrendezve. A vásárló a kiszállításkor a helyszínen ellenőrizni tudja a rendelt mennyiséget.
A teherautó hosszúságának szélességének, magasságának szorzata adja az ömlesztett, szórt űrmétert. Ez mérőszalaggal könnyedén mérhető. Ez az ömlesztett űrméter összerakva a fatárolóban megszokott módon kb. 0,6-0,7 köbméter lesz.

Körzet 1: (Gyulafirátót, Hajmáskér, Öskü, Várpalota, Pétfürdő, Berhida, Ősi, Nádasdladány, Papkeszi, Vilonya, Királyszentistván, Sóly, Litér, Veszprém)

30.000.- Ft / szórt űrméter

31.500.- Ft / szórt űrméter

Körzet 2: (Nemesvámos, Tótvázsony, Balatonfüred, Csopak, Palóznak, Alsóörs, Felsőörs, Balatonalmádi, Szentkirályszabadja, Balatonfűzfő, Balatonkenese, Balatonakarattya, Balatonfőkajár, Küngös, Csajág, Sárszentmihály, Polgárdi, Székesfehérvár, Csór)

32.000.- Ft / szórt űrméter

33.000.- Ft / szórt űrméter

BÁ-JA-FA Kft - Tűzifa értékesítés - Ömlesztett tűzifa - NÉBIH - Veszprém megyében
BÁ-JA-FA Kft - Tűzifa értékesítés - Ömlesztett tűzifa - NÉBIH - Veszprém megyében

Cégünk EUTR azonosítója: AA5817382

Kérjen kollégánktól ingyenes árajánlatot!